ПРЕПОРЪЧАНИ
ПолитикаПредстоящо

Памет за жертвите на Народния съд

30 януари, 2012

За една единствена зловеща нощ, България губи целия си държавен, политически и военен елит. Последиците от това чудовищно престъпление са видими и днес, в язвите и болестите на българското общество.

В сряда, на 1 февруари, в 19:00 ще бъда при Паметника на жертвите на комунизма (до НДК), където Клуб „Един завет“ ще почете паметта на погубения български национален елит.

Над София ще полетят 147 светещи фенера – по един, в памет на всеки от избитите регенти, министри, депутати, царски съветници, генерали и висши офицери.

За зверствата на комунистическия режим и народния съд, зверства, които не трябва да бъдат забравени, може да прочетете тук: БЪЛГАРСКАТА ГИЛОТИНА ТАЙНИТЕ МЕХАНИЗМИ НА НАРОДНИЯ СЪД – Поля Мешкова, Диню Шарланов (Агенция „Демокрация”, 1994) http://www.vmro.net/pm/index.html

 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Google Buzz
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
TAGS
2 Comments
 1. Отговор

  Светослав Живков

  01/02/2012

  Защо 147 фенера? Жертвите са много повече! Пред Господ всички са равни. Нека не делим мъчениците на простосмъртни и привилегировани…

 2. Отговор

  Кобург Велчев

  28/02/2012

  ГЕРБ пак изпързаля Българите !!!
  Затова БОЙКО Борисов ДАДЕ 5 милиона за СКИ състезания !!!! В същото време хората умират недолекувани или напълно изоставени. ЗАЩО ??? Защото в Пампорово управлява Цветелина Бориславова, като част от СКИ-туристическата мафия !!!!! Т.е. ние им даваме нашите пари, за да върви техния „бизнес” …..
  Сами сме си ги избрали и все още си ги харесваме, май ??? БОЙКО-вата попара народът я набара …. И ще я изсърба цялата. Дали ГОСПОД ни изпитва и чрез управлението на мутрата-комунист Бойко Борисов ??? Докога ще издържим ???
  Червената мутро-мафиотска групировка ГЕРБ заграби и похарчи резерва на Здравната Каса от 1.4 милиарда. Сега ще опукат и Сребърния фонд от 1.8 милиарда, а пенсионерите ще има да чакат ……. АКО двете суми се извадят от Фискалния ни резерв, то се вижда, че остатъкът е под 1 милиард !!!!! ГЕРБавата мафия ни ограби, при това 100% !!!!!!!!!!!!!!!!
  Бизнесът загива, хората обедняват, цените и безработицата растат, мутрите, трафикантите и червените мафиоти забогатяват….. , а топ-мафията е НЕдосегаема.

LEAVE A COMMENT

Към лентата с инструменти