ПРЕПОРЪЧАНИ
Без категория

БлОгодарност :)

21 октомври, 2011

Освен всичко останало, политиката ме направи истинки блогър. Хубаво е, че да поддържаш собствен блог вече е стандарт за хората, които се борят за обществено доверие. Покрай този блог свикнах да чета и други такива, завързах задочни приятелства с други блогъри, които нерядко прерастваха в offline почерпушки :)

Преди вътрешните избори потърсих доверието на блогърите и мисля, че го получих. Затова в същинската кампания ми беше много лесно да общувам с влиятелни пишещи хора, прегазващи без свян срамните правила на медийната реалност. Надежда Нейнски организира наша среща с блогъри. Оказа се, че бяхме подценили интереса и заведението се оказа тясно. Това пък донесе допълнителен уют на разговора.

Няколко дни по-късно Иван Стамболов-Sulla и Асен Генов организираха дебат между кандидатите за кмет в БТА, на който отговаряхме на въпроси, зададени в блоговете им.

Така че с все по-голяма увереност и with a little help from my friends се чувствам удобно и сред свои в блогърското братство.

БлОгодаря колеги!

 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Google Buzz
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
TAGS
2 Comments
 1. Отговор

  Комитата

  04/11/2011

  Не спирай, Прошко! Покажи, че си различен от всички, които спират две седмици след изборите.

 2. Отговор

  Кобург Велчев

  01/03/2012

  БЪЛГАРИЯ: Чалгар №1 ни управлява, а Чалгарката Софи Маринова ще ни представлява на Евровизия !!!!
  Простото пак спечели. У нас. Това е толкоз просто и логично…… България загива, удавена в престъпност, корупция, чалга, алкохол, дрога, проституция…….. Това може и това ни дава червената мутро-мафиотска групировка ГЕРБ, начело на която е Чалгар №1 Бойко Борисов !!! Израснал от мутра-комунист до виден перач на пари и ИПОН-ец, пазвантин на червената мафия и слуга на комунистическите олигарси !!!!! Затова ТОЧНО той беше „избран” да ни управлява !!! Призракът на МИШО Бирата броди и в Студенски град !!!
  Нали бай БОЙКО щеше да затваря заведения в Студентски град ??? Но вместо това те станаха доста повече – сега над 60 чалгаджийници, кръчми и казина, срещу НИТО една библиотека ??? На приятелите на БОЙКО Борисов – все мутри и мафиоти, не им трябват библиотеки, защото там трябва да има само една книга – Винету…… Мутро-мафиотите перат пари, продават дрога и фалшив алкохол – на промоция дори ???, забогатяват и нагло го демострират, но съсипват младото ни поколение, тласнали го трайно към заколение и пиянство – убийствено тежко, примитивно, първично….

LEAVE A COMMENT

Към лентата с инструменти