ПРЕПОРЪЧАНИ
Избори

Блог в крак с времето

13 октомври, 2011

С всеки изминат ден програмата става все по-сгъстена. Влизам от среща в среща, запознавам се с хора, слушам съветите, критиките и пожеланията им, а морето от впечатления расте без шанс да мога да го споделя с читателите на блога. За щастие имам възможност да обновявам страницата във Фейсбук, както и в Twitter, доста по-често – пиша от iPad-а в колата, докато пътувам между срещите, а приятелите, които пътуват с мен качват снимки от всяко събитие. Опитвам и да наваксам с отговорите на вашите въпроси тук, във Фейсбук и в онлайн интервюто тук: http://probook.bg/interview/pro/#anc510
Не бих искал като много други политици да карам PR-ите да ми пишат блога, само за да ви показвам, колко съм в крак с времето. Предпочитам да пиша по-рядко, но да знаете, че съм аз.

 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Google Buzz
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
TAGS
3 Comments
 1. Отговор

  Анжела

  13/10/2011

  Г-н Прошков, с искрени думи и поведение печелите нашето доверие. На софиянци вече им писна от обещания и искат реални действия за решаване на проблемите на града. А срещите Ви с различни групи избиратели сигурно са изморителни, но само в директен разговор може да усетите вълненията и стремежите на столичани. Продължавайте така!

 2. Отговор

  parahod

  13/10/2011

  Дано се стигне да балотаж, защото София е синя!

 3. Отговор

  Стефан Димитров

  14/10/2011

  Г-н Прошков,

  Днес пред черквата „Св. Троица“ разбрах, че сте се срещали с ЕНП. Исках да ви питам как е минала и може ли да се разчита на „европата“, след като дадоха подкрепата си за Фандъкова и Плвнелиев. Ето как:
  „И всичко това го слушат Барозу и Бузек, кимат важно и тупат по рамото едно ченге, телохранител на комунистически диктатор, мутра, уличена в мащабна контрабанда на амфетамини, източване на горива и пране на пари. Сладко говорят за напредък в борбата с престъпността и за правова държава, докато провеждат партийна агитация за кандида-президента на мутрата. Е, не е ли това достатъчно цинично и без да гърмят бомби?“ (http://kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=20360585), оригиналът е в bivol.bg.

LEAVE A COMMENT

Към лентата с инструменти